Pamiętajcie, że macie prawo ubiegać się o dofinansowanie do zorganizowanego wypoczynku dzieci i młodzieży z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych!...

Koleżanki i Koledzy! Pracownicy Tesco!

Warunkiem dofinansowania wypoczynku dziecka jest przedstawienie rachunku lub innego dowodu poniesienia kosztów, jak np. druk KW wystawiony przez szkołę, że dziecko korzystało z tzw. "Zielonej szkoły", wycieczki szkolnej. Pracodawca honoruje także rachunki z firm prowadzących "Agroturystykę" oraz wszystkich podmiotów uprawnionych do zorganizowanego wypoczynku dzieci i młodzieży np. opłacony wyjazd nad morze z rodzicami (w domach wczasowych).

Jeżeli składacie wnioski o wypłatę powyższego świadczenia i spotykacie się z odmową przyjęcia wniosku, zwracamy się z prośbą o zgłaszanie tego faktu do NSZZ "Solidarność" pod adres email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Pamiętajcie, że ważne jest, aby przy składaniu wniosków, na kopii dokumentu poprosić o potwierdzenie odbioru - przedstawiciela Pracodawcy!