Koleżanki i Koledzy!

Komisja Międzyzakładowa NSZZ „Solidarność” przy Tesco (Polska) Sp. z o.o. informuje, że organizacja nasza rozszerzyła swoją działalność związkową na nowego pracodawcę, którym jest Netto Sp. z o.o.

W związku z powyższym Netto Sp. z o.o. zobowiązana jest do prowadzania działań prawnych jakie ciąża na pracodawcy wobec organizacji związkowych wynikających z prawa powszechnego.

Zachęcamy do zrzeszania się w naszej Organizacji Związkowej zarówno pracowników Tesco jak i pracowników Netto, "W jedności jest siła". Razem możemy zmieniać nasze miejsca pracy pod kątem poprawy warunków pracy i płacy!

Na naszej stronie internetowej www. solidarnosctesco.pl, w zakładce pobieralnia znajduje się deklaracja związkowa, aby przystąpić do naszej Organizacji należy wypełnić deklarację i przesłać na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Kontakt telefoniczny: 663045794

LINK DO ARTYUKUŁU NA FACEBOOK